Program konferencije

Dani cikloturizma 2021.

Program i preuzimanje prezentacija

Dani cikloturizma 2021., jedina hrvatska konferencija posvećena cikloturizmu, okupila je sve najvažnije dionike razvoja te turističke grane te pružila priliku za razmjenu iskustava, dobre prakse te uspostavu vrijednih i korisnih kontakta s predstavnicima institucija, sustava turističkih zajednica te poduzetnika i ponuđača popratnih usluga.

CIKLOTURIZAM – OTPORAN I INOVATIVAN
Dani cikloturizma su programski bili posvećeni otpornosti koju su cikloturizam, ali i ostali oblici sportsko-pustolovnog turizma pokazali u kontekstu izazova stvorenih epidemijom COVID19.
Trend okretanja prema selektivnim oblicima turizma, čiji korisnici traže individualizirane, ali i inovativne programe uz boravak na otvorenome, mimo velikih gužvi i masovnih atrakcija, u COVID razdoblju je postao još naglašeniji. To potvrđuje i činjenica da su se etablirane cikloturistIčke destinacije i agencije pokazale otpornijima na krizu.

PREZENTACIJE
Sve održane prezentacije možete preuzeti klikom na njihovo ime. Prezentacije su pohranjene u .pdf formatu.

Napomena: program, satnica i popis predavača podložni su promjenama

 

U PODGORU SIGURNO I SLOBODNO

Kao i prethodno izdanje, koje je u rujnu 2020. uspješno i sigurno održano u Ludbregu, i ovogodišnja konferencija posvetit će iznimnu pažnju sigurnosti  i zdravlju sudionika. 

Svi će programi i aktivnosti biti održani na najvišoj razini pridržavanja svih propisanih mjera, pružit će se svi potrebni oblici zaštite, a programi će se održavati u dovoljno velikim konferencijskih prostorima. 

Cikloturizam je, uostalom, aktivnost koja se odvija na otvorenom pa će i sama  konferencija biti organizirana na način da se toplina kraja svibnja i ljepote morske destinacije iskoriste na najbolji mogući način.

 

IZLETI – WALKING ON SUNSHINE I DOWN BY THE RIVER

Prvog dana konferencije vodimo Vas na Skywalk Biokovo –spektakularnu nebesku šetnicu u sklopu Parka prirode Biokovo, na nezaboravni zalazak sunca. 

Posljednji konferencijski dan, u petak, bit će potpuno u znaku cikloturističkog izleta u jedinstvenu destinaciju Polja jezero kod Vrgorca. Tamo ćete imati priliku, vozeći se na e-biciklima, kroz zaigrani program istražiti inovativno osmišljenu destinaciju te doživjeti potpuni cikloturistički ugođaj koji uključuje i inspirativni biciklistički ručak.

 
Insert Image Here

O konferenciji

Dani cikloturizma 2021., jedina hrvatska konferencija posvećena cikloturizmu, okupit će sve najvažnije dionike razvoja te turističke grane te pružiti priliku za razmjenu iskustava, dobre prakse te uspostavu vrijednih i korisnih kontakta s predstavnicima institucija, sustava turističkih zajednica te poduzetnika i ponuđača popratnih usluga.
Scroll to top