FAQ

Često postavljena pitanja i odgovori:

Dani cikloturizma su prva i za sada jedina hrvatska specijalizirana stručna konferencija namijenjena povezivanju svih dionika u razvoju cikloturizma – brzo rastuće grane turističke industrije. Pokrenuo ju je brand Trail – Full Cycling Experience, a osnovna ideja je jednom godišnje, svaki puta u drugoj hrvatskoj destinaciji, okupiti sve subjekte vezane uz cikloturizam: ministarstva, Hrvatsku turističku zajednicu, agencije, lokalne samouprave, klubove, proizvođače opreme i sl.

Konferencija je otvorena svim zainteresiranima za razvoj cikloturizma, ali i onim subjektima koji žele saznati više o tom održivom obliku turizma s visokom dodanom vrijednosti.

Ludbreg je grad u Varaždinskoj županiji koji sustavno razvija svoj turistički brend, a prepoznao je potencijale koje mu donosi cikloturizam. Ludbreg je dobar primjer kako se kreće u stvaranje nove destinacije. Uz to, namjera je organizatora mijenjati lokaciju konferencije po mogućnosti na način da jadransko odredište zamijeni kontinentalno pa je, nakon Metkovića u 2019. izbor pao na Ludbreg.

Postoje dvije vrste kotizacija. Trodnevna uključuje pristup svim programima, radionicama, druženjima, biciklističkim vožnjama i sastancima sva tri konferencijska dana počevši od srijede 20. svibnja 2020. pa do petka 22. svibnja 2020. Kotizacinju uključuje i obroke (ručak i večeru) počevši od večere prvog dana.

Jednodnevna kotizacija pokriva kompletni program i obroke (ručak i večeru) drugog, središnjeg konferencijskog dana, odnosno u četvrtak 21. svibnja 2020. godine.

Smještaj nije uključen u cijenu kotizacije, ali je organizator u suradnji s partnerima, za sudionike Dana cikloturizma, osigurao posebne cijene noćenja u Hotelima Amalia i Crnković u središtu Ludbrega.

Niste pronašli odgovor na Vaše pitanje? Kontaktirajte nas putem kontakt forme u nastavku.

    Scroll to top