Novosti

22. rujna 2020.

Održani Dani Cikloturizma u Ludbregu

U Ludbregu su od 16. do 18. rujna 2020 održani Dani cikloturizma, specijalizirana konferencija posvećena tom brzorastućem segmentu turističke industrije.

26. kolovoza 2020.

Predstavljen program konferencije

Konferencija “Dani cikloturizma” bit će, prema svemu sudeći, jedina turistička konferencija u rujnu 2020. godine čime će se, simbolički, pokazati koliko je ovaj oblik sportsko-pustovnog turizma otporan na izazove koje nam je donijela 2020. Dani cikloturizma održat će se sasvim u skladu s protuepidemiološkim mjerama, s puno sadržaja na otvorenom i radom u manjim grupama, a program smo prilagodili aktualnim temama koje turističke dionike zanimaju kada razmišljaju o (bliskoj) budućnosti.

Program je još uvijek službeno u “radnoj” verziji, no sve teme i sadržajni blokovi te njihov vremenski raspored dogovoreni su i definirani. Program možete pronaći OVDJE, a za sve novosti i evenutalne nadopune, redovito pratite našu web stranicu ili Facebook event.

Vidimo se u Ludbregu!

10. lipnja 2020.

Dani cikloturizma 2020 – 16. do 18. rujna 2020.

Ova nepredvidiva i, u najmanju ruku zanimljiva, 2020. godina mnogo je planova promijenila pa tako i datume održavanja Dana cikloturizma u Ludbregu. Originalno planirana u svibnju, konferencija će se održati, ali u rujnu. Novi datumi Dana cikloturizma su 16. – 18. rujna 2020.,  tijekom, prigodno, Europskog tjedna mobilnosti čime se važnost i održivost cikloturizma dodatno naglašava. Novi, još zanimljiviji program je u izradi, očekujemo odaziv iznimno zanimljivih predavača iz Hrvatske, ali i inozemstva, a svi ostali uvjeti sudjelovanja, ostali su nepromijenjeni.

Vidimo se u Ludbregu u rujnu!

25. travnja 2020.

Ludbreg se razvija u Outdoor destinaciju

Grad Ludbreg svoju turističku budućnost vidi u izgradnji brenda izletničke destinacije. Posebno važan i vrijedan izletničke ponude outdoor turizam, posvećen rekreaciji, boravku na otvorenom i u prirodu. Ludbreg ima izvrsne temelje za izgradnju vlastitog outdoor branda, koji će se komplementarno vezati na već etablirani turistički koncept “Centrum Mundii”. 

Cikloturizam će zauzeti najveći i najvažniji dio ludbreške outdoor ponude, koja će uključivati i aktivnosti trail trčanja, hodanja, planinarenja, a u budućnosti možda i drugih aktivnosti vezanih uz prirodne resurse, prije svega dolinu rijeke Bednje. 

 

23. veljače 2020.

Ludbreg predstavio Dane cikloturizma u Beogradu

Grad Ludbreg i ludbreška Turistička zajednica sudjelovali su na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (20.-23.2.2020.) gjde su, između ostalog, predstavili Dane cikloturizma.

Saznaj više
1. veljače 2020.

Domaćin Dana cikloturizma 2020 je Ludbreg

Nakon izuzetno uspješnih Dana cikloturizma 2019., održanih u Dolini Neretve, odabir za lokaciju ovogodišnje konferencije pao je na hrvatski kontinent – predivni grad Ludbreg u Varaždinskoj županiji.

Saznaj više
15. siječnja 2020.

Novi (stari) vizualni identitet

Dani cikloturizma imaju novi (stari) vizualni identitet. Zadržavši kontinuitet odličnog dizajnerskog rješenja, odlučili smo da ćemo naš logotip, boje, a time i poruke, prilagoditi temi i lokaciji.

Saznaj više
Scroll to top