Novosti

16. veljače 2022.

Posebna ponuda smještaja u Hotelu Mirjana & Rastoke za sudionike Dana cikloturizma 2022

Sudionici Dana cikloturizma moći će u Hotelu Mirjana & Rastoke noćiti po posebnim cijenama

FEATURED
2. veljače 2022.

Pridružite nam se u avanturi – postanite predavač na Danima cikloturizma!

Želite još aktivniju ulogu na Danima cikloturizma? Postanite predavač!

FEATURED
25. siječnja 2022.

Tema Dana cikloturizma 2022 – TIME TO GO GREEN

Zeleno prirodno okruženje prirodno zaslužuje i zelenu temu!

FEATURED
10. siječnja 2022.

Dani cikloturizma 2022. – u Rastokama od 18. do 20. svibnja!

Ustaljena praksa Dana cikloturizma je da se svake godine izmjenjuju obalne i “kontinentalne” hrvatske destinacije. Prošle smo godine bili u prekrasnoj i toploj Podgori, zato je za lokaciju ovogodišnje konferencije odabran zeleni raj Rastoka. To jedinstveno mjesto, stvoreno u spoju ljepote prirode i ljudskih ruku idealno je za poticanje razmjene iskustava, učenje i povezivanje dionika razvoja cikloturizma. Konferencija će se održati u hotelu Mirjana, a mi se najtoplije zahvaljujemo domaćinima i partnerima, Turističkoj zajednici Karlovačke županije na susretljivosti, povjerenju i gostoljubivosti.

Vidimo se u Rastokama od 18. do 20. svibnja 2022. Uskoro ćemo objaviti još neke novosti i program konferencije!

FEATURED
10. svibnja 2022.

Program Dana cikloturizma predstavljen ministrici Nikolini Brnjac

Ministrica turizma i sporta potvrdila je kontinuiranu potporu Danima cikloturizma

14. lipnja 2021.

Dani cikloturizma 2021. – za 5!

Hvala svima, vidimo se 2022. na kontinentu!

Trail – Full Cycling Experience zahvaljuje svim pokroviteljima, partnerima, suradnicima i sudionicima za uspješne, poučne i zabavne Dane cikloturizma u Podgori. Posebnu zahvalu upućujemo Turističkoj zajednici općine Podgora, ali i Turističkoj zajednici i samom Gradu Vrgorcu na gostoprimstvu i pomoći da se konferencija i svi njezini programi uspješno održe.

Nadamo se da ste se dobro proveli, uspostavili vrijedne poslovne i osobne kontakte i sigurno se vratili kući te da se sljedeće godine vidimo u još većem broju.

Ova je konferencija pokrenuta upravo kako bi pomogli da se cikloturistička industrija u Hrvatskoj osnaži, da se svi bolje upoznamo i čvršće povežemo, a nakon njezinog trećeg izdanja nije pretjerano reći da se ta vizija ostvarila, najvećim dijelom zahvaljujući upravo vama.

Dane cikloturizma u prekrasnoj Podgori ovjekovječili smo brojnim fotografijama, koje možete pronaći u GALERIJI, a snimili smo i zanimljiv reportažni video.

Fotografije i video slobodno podijelite!

Prezentacije i anketa

Sve održane prezentacije dostupne su na OVDJE; samo kliknite na ime predavanja koje bi željeli još jednom vidjeti ili ste ga nekim slučajem propustili.

Iznimno nam je važno Vaše mišljenje i dojmovi te Vas molimo da izdvojite nekoliko minuta za ispunjavanje ankete. Željeli bismo Dane cikloturizma učiniti još boljima i zanimljivijima, a u tome su nam dojmovi sudionika presudno važni.  

Anketu pronađite OVDJE.

12. svibnja 2021.

Dani cikloturizma 2021 – prijave otvorene!

Prijave za ovogodišnje izdanje jedine i sigurno najzabavnije cikloturističke konferencije u Hrvatskoj su – OTVORENE!

22. rujna 2020.

Održani Dani Cikloturizma u Ludbregu

U Ludbregu su od 16. do 18. rujna 2020 održani Dani cikloturizma, specijalizirana konferencija posvećena tom brzorastućem segmentu turističke industrije.

26. kolovoza 2020.

Predstavljen program konferencije

Konferencija “Dani cikloturizma” bit će, prema svemu sudeći, jedina turistička konferencija u rujnu 2020. godine čime će se, simbolički, pokazati koliko je ovaj oblik sportsko-pustovnog turizma otporan na izazove koje nam je donijela 2020. Dani cikloturizma održat će se sasvim u skladu s protuepidemiološkim mjerama, s puno sadržaja na otvorenom i radom u manjim grupama, a program smo prilagodili aktualnim temama koje turističke dionike zanimaju kada razmišljaju o (bliskoj) budućnosti.

Program je još uvijek službeno u “radnoj” verziji, no sve teme i sadržajni blokovi te njihov vremenski raspored dogovoreni su i definirani. Program možete pronaći OVDJE, a za sve novosti i evenutalne nadopune, redovito pratite našu web stranicu ili Facebook event.

Vidimo se u Ludbregu!

Scroll to top