O nama

Trail – Full Cycling Experience je one-stop shop odredište za razvoj cikloturističkih destinacija.

Naš raznoliki i iskusni tim konzultanata, biciklista, stručnjaka za marketing i promociju te kreatora sadržaja, fotografa i snimatelja pokriva sve korake u razvoju nekog područja u cikloturističku destinaciju: od analize potencijala i postojećih resursa, preko osmišljavanja i trasiranja novih ruta, razvoja usluga, do edukacija za dionike u javnom i privatnom sektoru, kreiranja promotivnih sadržaja promocije, osmišljavanja i organizacije manifestacija te upravljanja destinacijom.

Trail – Full Cycling Experience proizašao je iz naše strasti za biciklizmom, uživanjem u prirodi i druženju s jednako strastvenim ljudima. U njega smo ugradili svo svoje sportsko, profesionalno i turističko iskustvo te stvorili proizvod cjelovitog razvoja cikloturističke destinacije, po svojoj strukturi i sveobuhvatnosti, jedinstven na hrvatskom tržištu.

Naša metodologija razvoja cikloturističkih destinacija obuhvaća tri područja: razvoj infrastrukture, razvoj usluga te branding i promociju. Dani cikloturizma, kao prva i za sada jedina pa time i najveća stručna konferencija posvećena tom rastućem segmentu turističke industrije, dio su naših nastojanja da povežemo i okrupnimo sve dionike njegova razvoja.

destinacije

DESTINACIJE

Trail u cikloturističku destinaciju, između ostalih razvija Dolinu Neretve, Makarsku rivijeru s područjem Imotskog i Vrgorca, Ludbreg, Koprivničko-križevačku županiju, Novi Marof i brojne druge. Naše destinacije promoviramo na najvećim i najvažnijim cikloturističkim i outdoor sajmovima poput onih u Utrechtu, Freidrichshaffenu, Kopenhagenu i Birminghamu.

manifestacije

MANIFESTACIJE

Organizirali smo veliki outdoor festival Outdoor Podgora 2021., outdoor festical Welcome Spring u Ludbregu (2021./2022.), Nacionalno prvenstvo u ciklokrosu 2020., Ciklokros ligu, brojne biciklijade poput, autorske Moje (prve) #stotke, manifestacije za djecu Give me 5! i još brojna druga događanja.

IMGE3569-1200x675

PROMOCIJA

Naše promocijske usluge, koje uključuju i snimanje vrhnuskih foto i video materijala iskoračile su iz hrvatskih okvira te smo, uz brendiranje domaćih Trail destinacija, zaslužni za snimanje foto materijala kojima će se na europskom tržištu promovirati hrvatski dio EuroVelo 8 rute, a ponosni smo i na oizradu video promocijskih materijala za EuroVelo ruta 3, 15 i 19.

Scroll to top